MTX VALVE PARTENERUL TAU DE INCREDERE

Matrix Activity grup SRL este o companie cu experienta care asigura importul si comercializarea de produse pentru realizarea retelelor de distributie a apei, instalatiilor de incalzire, gazului, instalatiilor sanitare si irigarii.

Inca din 2003, scopul principal al companiei a fost acela de a deveni unul dintre cei mai dezvoltati furnizori din domeniu. Ne bazam in primul rand pe nivelul inalt de calitate in ceea ce priveste produsele, insa, un punct forte este si profesionalismul cu care raspundem la fiecare cerinta a clientilor.

Punem accent pe oamenii cu care lucram si avem grija ca personalul nostru sa fie bine motivat si sa aiba un nivel ridicat al conduitei profesionale si nu in ultimul rand o experienta vasta in domeniu. In toti acesti ani, am reusit sa devenim unul dintre principalii distribuitori pe plan local de produse pentru instalatiile sanitare, gaz si canal sub umbrela brandurilor proprii : Alfatech, MTX, Alfakal, Mtxline, MtxInox, Extranobile, Oxiflex, UNYPLAST. Datorita controlului permanent al calitatii produselor, dar si al unui sistem de management eficient, Matrix Activity Grup SRL este un partener de incredere pentru multe companii autohtone.

De asemenea dispunem de o gama larga de produse:

Brandurile expuse ofera clientilor solutii eficiente in toate categoriile de pret, marfa fiind certificata si cu garantie.